marți, 26 mai 2009

Brand of the day ~BABY PHAT~


Baby Phat- este mai mult decat un brand de street fashion este ceva urban mixed with stylish, plus some attitude!
Baby Phat este Kimora Lee Simmons (in imaginea alaturata).
Kimora este o combinatie intre o mama asiatica si un tata afro-american care la varsta de 10 ani era numita "chinky-giraffe"....ca peste doar 3 ani, la 13 ani, datorita frumusetii dar si inaltimii a devenit model exclusiv Chanel.
In anul 1999, s-a lansat brandul Baby Phat- ca o "anexa feminina" a brandului deja cunoscut in lumea urbana "Phat Farm"- detinatorul acestui brand fiind sotul sau Russell Simmons. In momentul intratii pe piata al acestui brand se dorea a fi an "aspirational lifestyle brand"- parerea mea este ca a reusti mai mult de atat! Baby Phat, pentru mine, este ca Chanel pentru persoanele stylish/classy.

" Kimora Lee represents everything a woman can be and utilizes the high fashion elegance of all that is ghetto fabulous to empower and inspire women through the Baby Phat lifestyle". Ce frumos si adevarat!





Va voi arata o parte din colectia "Baby Phat-Fall 2009" ENJOYY!!

joi, 21 mai 2009

Cercei creatie proprie


Perfecti pentru vara!
Pret 15 ron
unicat

Produse noi



Top turcoaz foarte frumos care vine super la o fusta de blugi sau la pantaloni larguti.
Firma: Jennifer Taylor
Nr. S dar merge si la un M chiar si la un L deoarece materialul este elastic
Pret 22 ron














Fusta de blugi neagra M(38-40)
Vine foarte bine pe corp nu se vede in poza foarte bine are 2 buzunare in laterale
Pret 20 ron
Pret outfit: 35 ron

Hainute fetita (1-2 ani)



Dupa cum am spus acum cateva zile voi posta hainute pentru copii foarte ieftine si foarte frumoase!
Orice produs costa 9 ron sau va fi oferit cadou la orice alt produs cumparat (daca aveti nevoie pentru fetita dvs)


duminică, 17 mai 2009

Produse noi!

In curand voi posta produse din polul opus Classy/elegante si niste hainute foarte dragute de fetita de aprox 1 an!!
Have fun today!!!:D

miercuri, 13 mai 2009

Urban inspiration of the day




Din pacate nu pot sa stau sa scriu foarte mult pentru ca ma pregatesc sa plec la munca dar vreau sa pun cateva poze pentru inspiratie.
Toate tipele sunt cantarete si au super voci . In prima poza regasim un outfit nonconformist reusit, in cea de a 2a un colier + o bratara salveaza tinuta din banal, iar in ultima un colier saves the outfit again.
Have a good day y'all!

marți, 12 mai 2009

Capa fuchsia

Este noua cu eticheta de la Sprider, o culoare ce se poarta. Merge foarte bine peste o rochita sau o bluza.
Este masura L merge si la un M pret 25 ron

vineri, 8 mai 2009

Urban!

In cautare de muzica/artisti noi, sormea a gasit doua tipe geniale de fapt a gasit trei dar pe mine doua dintre ele m-au impresionat foarte mult ca stil de muzica da si ca stil vestimentar adoptat.


Prima- Gina Loring o frumoasa care aminteste un pic de Lauryn Hill ca stil de muzica adoptat. Desi eu nu prea sunt adepta blanurilor combinatia asta mi se pare geniala.
Tot farmecul sta in esarfa de sub basca si machiajul care este genial. Acum nu pun pozele astea sa copiem stilul ei ci sa ne inspiram din el.....eu de exemplu nu as purta haina aia ci o rochita foarte simpla alba sau verde...si niste bratari multe....colorate...sau de lemn so ceea ce voi incerca eu sa fac aici este sa inspir lumea nu sa le dau exemple de copiat.
Recent vorbeam cu o prietena care desi la o varsta frageda mi-a amintit de perioada in care aveam impresia ca am puterea sa mut muntii din loc cu puterea mea....ii multumesc pe aceasta cale ca m-a ajutat sa imi amintesc ca inca mai am puterea aia; revenind la ea- tipa uraste sa fie copiata.....are stil si inca unu destul de interesant si pe buna dreptate k dupa ce te chinui o groaza sa-ti schimbi/modifici ceva sa iti dai seama a2a zi ca jumatate din colectivul in care te invarti e la fel ca tine...eu nu zic sa nu va inspirati dar nu copiati...adaptati lucrul care va place la stilul vostru.






A2a tipa este o "nebuna" dupa cum zice sormea, cu un nume superb "Mayaeni". E clar o tipa foarte noncomformista dupa cum se vede si in stilul vestimentar adoptat. Surse de inspiratie sunt nenumarate doar de idei avem nevoie!
Eu voi incerca sa vin cu cat mai multe surse de inspiratie pentru voi dar si cu idei! Nu stiu cate persoane din Romania sau macar Bucuresti sau din cele care-mi citesc blogul s-ar imbraca asa sau macar s-ar inspira din tinutele acestor tipe dar sunt satula de persoane care zic da eu m-as imbraca asa dar tot timpul se imbraca in negru sau maro(mai nou ca se poarta). Sau o alta chestie care mi se pare total deplasata: "imi place dar nu as putea sa-l/s-o port ca nu e stilul meu"- atata vreme cat iti place e clar k face parte din felul in care probabil vrei sa fi asa ca tot ce trebuie sa faci e sa iei respectivul obiect si sa-l adaptezi stilului adoptat de tine.

Voi mai reveni eu in postarile urmatoare despre aceste aspecte...till then enjoy this!

Centura/Curea



Am revenit cu poze la centuri :mov cu fluturas aplicat sau simple. Pretul unei centuri simple este de 20 ron iar cea cu fluturas este de 25 ron

Produse



Azi voi posta cateva produse unicat realizate de mine si pe care le pot face la comanda pentru orice doritoare.
Cerceii costa 12 ron pot face si pe alte culori daca exista doritoare.

Urmeaza poze cu centuri unicat!

joi, 7 mai 2009

Urban Vs. Classy? That's the question!!

In curand se va deschide un nou blog de haine noi si SH numit URBAN VS. CLASSY. Vreau sa aduc ceva nou cu acest blog, o combinatie de stiluri care sa fie intr-un fel pe placul tuturor. Vreau ceva urban yet stylish si classy yet different. Voi posta haine ce reprezinta ceva, ce spun ceva si voi incerca sa evit hainele banale ce nu produc nicio reactie.

Stay tuned!