vineri, 8 mai 2009

Urban!

In cautare de muzica/artisti noi, sormea a gasit doua tipe geniale de fapt a gasit trei dar pe mine doua dintre ele m-au impresionat foarte mult ca stil de muzica da si ca stil vestimentar adoptat.


Prima- Gina Loring o frumoasa care aminteste un pic de Lauryn Hill ca stil de muzica adoptat. Desi eu nu prea sunt adepta blanurilor combinatia asta mi se pare geniala.
Tot farmecul sta in esarfa de sub basca si machiajul care este genial. Acum nu pun pozele astea sa copiem stilul ei ci sa ne inspiram din el.....eu de exemplu nu as purta haina aia ci o rochita foarte simpla alba sau verde...si niste bratari multe....colorate...sau de lemn so ceea ce voi incerca eu sa fac aici este sa inspir lumea nu sa le dau exemple de copiat.
Recent vorbeam cu o prietena care desi la o varsta frageda mi-a amintit de perioada in care aveam impresia ca am puterea sa mut muntii din loc cu puterea mea....ii multumesc pe aceasta cale ca m-a ajutat sa imi amintesc ca inca mai am puterea aia; revenind la ea- tipa uraste sa fie copiata.....are stil si inca unu destul de interesant si pe buna dreptate k dupa ce te chinui o groaza sa-ti schimbi/modifici ceva sa iti dai seama a2a zi ca jumatate din colectivul in care te invarti e la fel ca tine...eu nu zic sa nu va inspirati dar nu copiati...adaptati lucrul care va place la stilul vostru.


A2a tipa este o "nebuna" dupa cum zice sormea, cu un nume superb "Mayaeni". E clar o tipa foarte noncomformista dupa cum se vede si in stilul vestimentar adoptat. Surse de inspiratie sunt nenumarate doar de idei avem nevoie!
Eu voi incerca sa vin cu cat mai multe surse de inspiratie pentru voi dar si cu idei! Nu stiu cate persoane din Romania sau macar Bucuresti sau din cele care-mi citesc blogul s-ar imbraca asa sau macar s-ar inspira din tinutele acestor tipe dar sunt satula de persoane care zic da eu m-as imbraca asa dar tot timpul se imbraca in negru sau maro(mai nou ca se poarta). Sau o alta chestie care mi se pare total deplasata: "imi place dar nu as putea sa-l/s-o port ca nu e stilul meu"- atata vreme cat iti place e clar k face parte din felul in care probabil vrei sa fi asa ca tot ce trebuie sa faci e sa iei respectivul obiect si sa-l adaptezi stilului adoptat de tine.

Voi mai reveni eu in postarile urmatoare despre aceste aspecte...till then enjoy this!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu